Digital Förvaltning | Kommunstyrelsen Sundsvall
16212
post-template-default,single,single-post,postid-16212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Kommunstyrelsen Sundsvall

Kommunstyrelsen Sundsvall

DF deltog vid ett seminarium kring hur Sundsvalls politiker kan vara delaktiga i kommunens digitalisering. Genom seminariet lyftes svårigheter funna nationellt kring decentraliserat mandat, bristande ändamålsenlighet et cetera och diskuterades ur perspektivet hur styrningen behöver anpassas. Seminariet är en del av ett pågående forskningsprojekt där Sundsvall och forskarna jobbar nära för att skapa nya metoder som kan stödja en ändamålsenlig digitalisering.

No Comments

Post A Comment